1989-től folytatjuk tevékenységünket. Budapesten kezdtük a saját fejlesztésű tokok gyártását. Technikailag merőben új megoldásokat fejlesztettünk, melyeket a Találmányi Hivatalon keresztül levédettünk. Márkanevünk saját nevemet takarja, amely szintén védelem alá került. Két okból is, mely szerint vállaljuk a minőséget, rugalmasságot, és ehhez a nevünket is adjuk.

Fejlesztéseink eredményei a jelenleg gyártott 27-féle tokban is kifejezésre jutnak.

Dobtokjaink világszínvonalon készülnek, immár Zalaszentgróton, mivel itt sikerült egy többszáz négyzetméteres műhelyt kialakítani. További fejlesztéseink vannak kidolgozás alatt. Jelenleg a kerekes conga, illetve kerekes állványtokok vannak előtérben. Készülünk ugyan ezen család piacon való megjelentetésével a billentyűsöknél is. Cselló, bőgőtokjaink is egyedi tervezésűek. Nagyon nagy súlyt fektetünk az anyagok kiválasztására, ezért szinte csak kizárólag

CORDURA

alapanyaggal dolgozunk. Szintetizátor tokjaink között fellelhető az úgynevezett „repülős” változat, mely miden igényt kielégít, mivel 3 cm vastagságú szivacságyban illetve műanyag lemez pakolásban együtt védi a hangszert. A tok súly csak 2,5-3 Kg! Mindent elkövetünk, hogy a jövőben is egyedi, megbízható, jó minőségű tokokkal tudjunk a zenészvilág megelégedésére DOLGOZNI! Keresse tokjainkat !

Üdvözlettel: Veiger Csaba